PVC STOLARIJA ELIT

  • SEZONSKA AKCIJA – DO KRAJA MESECA
  • KUPITE STOLARIJU NA KREDIT – GEFF PROGRAM

SPECIJALNE POGODNOSTI ZA: STAMBENE ZAJEDNICE – ARHITEKTE – UGOSTITELJSKE OBJEKTE – FIRME ZA ADAPTACIJE

pvc stolarija

Roletne

U našem salonu možete da odaberete izmedju više različtih vrsta roletni

NASLOVNA| ROLETNE

ROLETNE

Roletne pružaju zaštitu od sunca, ali i neželjenih pogleda, kao i provalnika. Ugradnja može biti spoljna i unutrašnja, a moguće ih je ugraditi na sve tipove stolarije. Upravljanje roletnama moguće je vršiti ručno ili elektromotorno.

U našem salonu možete da odaberete izmedju više različtih vrsta roletni:

ALUMINIJUMSKE ROLETNE

su izrađene od čistog aluminijuma i ispunjene poliuretanskom penom, što ih čini izuzetnim izolatorom te adekvatnom mehaničkom zaštitom. Svojim svojstvima i velikim izborom boja i drvo dekora postaju sve traženiji proizvod. Maksimalna širina jednog plašta je 160 cm, dok je maksimalna visina 260 cm.

PVC ROLETNE

su izrađene od polymer-vinly-chlorid-a, koji ima termičku i mehaničku stabilnost i visoku otpornost na vremenske uslove. Maksimalna širina jednog plašta je 145 cm, dok je visina 260 cm. Standardne boje za PVC rolete su bela, siva i bež.

Roletne mogu biti unutrašnje i spoljne.

UNUTRAŠNJE ROLETNE

Neophodno ju je ugraditi prilikom ugrađivanja prozora. Ona se za prozor pričvršćuje sa gornje strane. Podizanje roletne je moguće uraditi i sa motorom. Kutija mora da ima toplotnu izolaciju jer hladan vazduh ulazi u nju sa spoljašnje strane. Za toplotnu izolaciju se koristi stiropor.

Podizanje i spuštanje roletni može biti:

– traka ili gurtna

– elektro motor

SPOLJAŠNJE ROLETNE

mogu biti aluminijumske ili PVC, kao ili kombinacija ova dva materijala. Proizvode se u različitim bojama kako bi zadovoljile svačiji ukus, tako da se mogu naći i u tradicionalnom ali i u modernom obliku. One su otporne na koroziju, dugo traju i lako se održavaju.

Podizanje i spuštanje roletni može biti:

– traka ili gurtna

– elektro motor

GALERIJA

Predstavaljamo vam naše radove. Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 9 do 16 časova, kao i subotom od 9 do 15