PVC STOLARIJA ELIT

  • SEZONSKA AKCIJA – DO KRAJA MESECA
  • KUPITE STOLARIJU NA KREDIT – GEFF PROGRAM

SPECIJALNE POGODNOSTI ZA: STAMBENE ZAJEDNICE – ARHITEKTE – UGOSTITELJSKE OBJEKTE – FIRME ZA ADAPTACIJE

pvc stolarija

Okapnice

Okapnice vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama samo Elit stolariji d.o.o.

NASLOVNA| OKAPNICE

OKAPNICE

Možda ste se pitali šta znači okapnica. Ukoliko se do sada niste upuštali u renoviranje stana ili postavljanje prozora, vrlo je moguće da se nikada niste sreli sa ovim terminom. Zapravo okapnica je jedan od važnijih elemenata vašeg doma. Suštinska uloga okapnice ogleda se u odvodjenje suvišne vode, odnosno kišnice što dalje od prozora i to kako bi izolovala prozor i zid od vlage.

Okapnice se najčešće izradjuju od aluminijuma, ali mogu biti izradjene i od PVC-a. U našoj ponudi nalaze se samo vrhunske okanice aluminijumske jer su one za klasu iznad pvc okapnica. Osim što imaju duži vek trajanja, pružaju i bolju zaštitu zidu i prozoru. Okapnice aluminijumske mogu biti izradjene od pocinkovanog ili plastificiranog lima. Naši majstori, koji se bave ugradnjom uvek daju prednos okapnicama aluminijumskim od plastificiranog lima jer se one mogu prilagodjavati specifičnostima prozora i zida, praviti po meri i u željenoj boji.

Ukoliko su i vama potrebne okapnice aluminijumske možete nas kontaktirati ili posetiti u našem prodajnom salonu na Voždovcu. Naše ljubazno osoblje će vam dati najbolji savet u pogledu kupovine i ugradnje okapnica.

PVC Stolarija Elit vam stoji na raspolaganju.