PVC STOLARIJA ELIT

  • SEZONSKA AKCIJA – DO KRAJA MESECA
  • KUPITE STOLARIJU NA KREDIT – GEFF PROGRAM

SPECIJALNE POGODNOSTI ZA: STAMBENE ZAJEDNICE – ARHITEKTE – UGOSTITELJSKE OBJEKTE – FIRME ZA ADAPTACIJE

pvc stolarija

Prozori

PVC i Alu profili vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama samo u pvc stolariji Elit – garancija 10 godina

NASLOVNA| PVC STOLARIJA AKCIJA

PVC Stolarija Akcija

Prodajni salon Elit svakog meseca nagradjuje svoje vip kupce akcijskim ponudama. Ukoliko vam je na mail stigao vaučer za ovaj mesec, čestitamo vam jer vi ste postali naš vip kupac i možete iskoristiti vaš vaučer u skladu sa pravilima.

PRAVILA AKCIJE

PVC i ALU Stolarija Elit svim vip kupcima u septembru nudi mogućnost kupovine pvc prozora po sniženoj ceni u odnosu na standardne cene kupovine i ugradnje. Na vaš mail je stigao vaučer sa iznosom popusta koji dobijate. Vaučer možete iskoristiti samo jednom tokom trajanja akcijske ponude. Svaki vaučer sadrži serijski broj i potrebno ga je doneti u salon odštampan ili sačuvan u telefonu i prilikom plaćanja pokazati prodavcu.

AKCIJA TRAJE OD 15. DO 30. SEPTEMBRA

Akcija za VIP kupce traje od 15. do 30. septembra i u ovom periodu uz vaučer koji ste dobili nudimo vam popust u iznosu od 10% na kupovinu i ugradnju pvc prozora.

OVA PROMOTIVNA AKCIJA JE ISTEKLA. ZA VIŠE INFORMACIJA O AKTUELNIM AKCIJAMA POZOVITE NAS NA NAŠE BROJEVE TELEFONA ILI POPUNITE ONLINE FORMULAR NA NAŠOJ KONTAKT STRANI

GALERIJA

Predstavaljamo vam naše radove. Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 9 do 16 časova, kao i subotom od 9 do 15