PVC STOLARIJA ELIT

 • SEZONSKA AKCIJA – DO KRAJA MESECA
 • KUPITE STOLARIJU NA KREDIT – GEFF PROGRAM

SPECIJALNE POGODNOSTI ZA: STAMBENE ZAJEDNICE – ARHITEKTE – UGOSTITELJSKE OBJEKTE – FIRME ZA ADAPTACIJE

pvc stolarija

PVC Prozori Beograd

PVC i Alu profili vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama samo u pvc stolariji Elit – garancija 10 godina

NASLOVNA| PVC PROZORI BEOGRAD

AKCIJA MESECA

PVC Stolarija Elit svim klijentima koji do kraja juna kupe ili naruče prozor poklanja troslojno staklo po ceni dvoslojnog. Ne propustite ovu sjajnu ponudu.

Sve informacije o aktuelnoj akciji možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona.

PVC

PVC prozori  su zlatni standard u građevinarstvu i ujedno čine najčešći izbor investitora i fizičkih lica zbog lepog dizajna i ekonmičnosti. Atraktivnost, lep izgled i kvalitetan materijal čine polivinilhlorid prozore, odnosno PVC prozore najčešće ugradjivanim prozorima. Iako danas postoje razni materijali, koji svojim kvalitetom mogu parirati PVC-u, na planu prodaje prozora nije došlo do bitnijih promena.

Ako se pitate zašto se danas i investitori i fizička lica najčešće odlučuju za PVC prozore, tajna leži u njihovoj prilagodljivosti, ekonomičnosti i rezultatima dosadašnje primene. Glavna svojstva PVC stolarije su: čvrstina, lak materijal, isplativost, pouzdan materijal otporan na vatru, prilagodljivost.

PVC stolarija zahteva minimalno održavanje,a dostupna je u različitim bojama, tako da ćete je lako uklopiti uz vaš enterijer ili eksterijer. 

U ponudi imamo profile sa 5, 6 I 7 komora. Vazduh u komorama je dobar izolator i zato bi veći broj komora trebalo da znači i bolja izolaciona svojstva, ali ovde odgovor nije tako jednostavan: važno je uzeti u obzir kvalitet PVC-a od koga su izrađeni,

kvalitetan PVC prozor (uz niskoemisiono staklo) štedi više energije nego drveni prozor i to već u prvoj godini, a tokom vremena se ova razlika samo povećava jer drvo starenjem gubi izolaciona svojstva, a PVC ne.

PVC PROZORI BEOGRAD

Kupujete ili želite ugradnju pvc prozora, pvc stolarija Elit vam stoji na raspolaganju svakog dana od ponedeljka do subote. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

PVC prozori Beograd po najpovoljnijim cenama. U salonu Elit možete odabrati pvc stolariju vrhunskog kvaliteta uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Nudimo vam pvc profile vrhunskih nemačkih proizvodjača sa više komora. PVC Prozori su izbor broj jedan kada je reč o ugradnji novih prozora zato što su prema svojim karakteristikama jednostavni za održavanje, odgovaraju većini enterijera i eksterijera, imaju odličnu termičku i zvučnu izolaciju. O pvc stolariji možete više pročitati klikom ovde.

Ukoliko živite u Beogradu i potrebni su vam pvc prozori, pozovite nas na naše brojeve telefona, a ljubazno osobolje prodajnog salona stolarije Elit će se potruditi da vam približi sve potrebne informacije i pomogne u odabiru vaših novih prozora.

PVC PROZORI ZA SVE STANOVNIKE BEOGRADSKIH OPŠTINA

PVC Stolarija Elit nudi pvc prozore stanovnicima svih beogradskih, kao i prigradskih opština. Ukoliko vam je potrebna ugradnja pvc prozora, naši majstori vam stoje na raspolaganju. Osim toga, ukoliko vam je potreban savet oko kupovine ili ugradnje pvc prozora, možete kontaktirati naše ljubazno osoblje i oni će vam dati najbolji savet. Dakle, vaše je da odaberete prozore koji vam najviše odgovaraju u kontekstu vašeg enterijera i eksterijera, a o tehničkim karakteristikama, specifičnostima razgovarajte sa našim osobljem. 

Sigurni smo da kupovinom prozora u našem salonu dobijate najbolji kvalitet uz maksimalnu posvećenost prodavaca, a osim toga za sve one koji se odluče da kupe prozore u našem salonu odobravamo specijalne popuste na uslugu ugradnja prozora.

VEKA Effectline

pvc stolarija

Petokomorni sistem duple zaptivke koji omogućava upotrebu jačeg zastakljenja

 • Dubina ugradnje 70mm
 • Dvostruko niskoemisiono staklo
 • u standarnoj varijanti usklađeno za dvostruko termo-staklo debljine 24 mm
 • Debljina zida profila u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta (prema DIN EN 12608, klasa A)
 • Koeficijent propustljivosti Uf= 1,3 W/(m²K)
 • Smanjenje intenziteta buke
 • Sigurnost garantuje ROTO okov

ELIT Premium

pvc stolarija

Vrhunski šestokomorni profil sa 76mm širine, troslojno niskoemisiono staklo punjeno argonom.

 • Dubina ugradnje 76mm
 • Energetska efikasnost Uwdo 1,2W/(m²K)
 • Koeficijent propustljivosti Uf= 1,0 W/(m²K)
 • Izuzetne statističke performanse, moderan dizajn
 • Vrhunski  profili u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta – klasa A 
 • Debljina zida profila u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta – klasa A 
 • Sigurnost garantuje ROTO okov
 • Vrhunska zvučna izolacija

GALERIJA

Predstavaljamo vam naše radove. Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 9 do 16 časova, kao i subotom od 9 do 15