PVC STOLARIJA ELIT

  • SEZONSKA AKCIJA – DO KRAJA MESECA
  • KUPITE STOLARIJU NA KREDIT – GEFF PROGRAM

SPECIJALNE POGODNOSTI ZA: STAMBENE ZAJEDNICE – ARHITEKTE – UGOSTITELJSKE OBJEKTE – FIRME ZA ADAPTACIJE

pvc stolarija

Kako Sprečiti Pojavu Kondenzacije U Stanu

PVC i Alu profili vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama samo u pvc stolariji Elit – garancija 10 godina

NASLOVNA| SAVETI

Širokom upotrebom pvc stolarije danas su uglavnom rešeni problemi raspianja toplotne energije. Međutim, ono o čemu morate voditi računa pirlikom ugradnje pvc prozora je njihova pravilna ugradnja. Ukoliko ugradnju pvc prozora poverite nestručnim licima pojava kondenzacije u stanu, odnosno na prozorima će biti neminovna.

U Beogradu danas, skoro da ne možete videti stare prozore, sa drvenim okvirima. Nekadašnje prozore sve više zamenjuju pvc prozori, ali i aluminijumski prozori. Međutim, prilikom ugradnje pvc prozora neadekvatnim spojem stolarije i zida lako može doći do pojave kondenzacije i to unutar same izolacije koju ne vidimo golim okom.

Prilikom ugradnje pvc prozora koristi se PU pena, ona služi i kao toplotna, ali kao i zvučna izolacija, međutim, nestručnom ugradnjom tokom nekoliko godina može doći do pojave kondenzacije upravo u pu peni, zbog čega ona gubi svoja svojstva.

Ne postoji magični štapić koji će pomoći smanjenju kondenzacije na vašim prozorima i unutar izolacije, kada ona počne da se pojavljuje. Da biste sprečili ovu pojavu, neophodno je da ugradnju pvc prozora poverite stručnim licima.

Stolarija Elit vam nudi ugradnju pvc stolarije po najpovoljnijim cenama. Za klijente koji se odluče za kupovinu pvc prozora u našem objektu nudimo specijalne pogodnosti za uslugu ugradnje. Za sve informacije možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

GALERIJA

Predstavaljamo vam naše radove. Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu možete nas kontaktirati svakog radnog dana od 9 do 16 časova, kao i subotom od 9 do 15